Blog...

Strand fotoshoot op Ameland

// Author: www.jjameland.nl // 0 Comments

Een prachtige fotoshoot mogen doen van dit leuke stel en hun geweldige hond Mik! Niels en Liselotte waren op vakantie op Ameland, waar ze een leuke strand fotoshoot van hun zelf en hun hond wilden laten doen.

We zijn begonnen foto´s te maken in de duinen, tijdens de fotoshoot kwispelde Mik om Niels en Lislotte heen. Mik wou ook graag op de foto en groot gelijk heeft hij want hij hoort bij dit leuke stel.  Een prachtige fotoshoot mogen doen van dit leuke stel en hun geweldige hond Mik! Niels en Liselotte waren op vakantie op Ameland, waar ze een leuke strand fotoshoot van hun zelf en hun hond wilden laten doen. ze zochten fotograaf op ameland. fotoshoot op ameland_C3C2135fotograaf op ameland Natuurlijk hebben we Mik de hond ook laten kennis maken met het Amelander zee water wat hij heerlijk vond. _C3C2362_C3C2363

Onder tussen zijn zijn Niels, Liselotte en Mik weer thuis van hun vakantie op Ameland. Ze missen Ameland heel erg. Ze hebben mij gevraagd om heel Ameland een dikke knuffel te geven.

Wil jij ook een strand fotoshoot op Ameland ? net als Niels en Liselotte neem dan contact met mij op.

Have your say