Blog...

Bijzondere fotoshoot met lammetje

// Author: www.jjameland.nl // 0 Comments

Lammetje, lammetje, lammetje.
Kom er eens over mijn dammetje.
Lammetje lief, lammetje klein.
Wil jij wel mijn vriendje zijn?

 Dit is zeker het geval van Melanie en haar lammetje Snoetje Mika .

De moeder schaap is na de bevalling overleden en Melanie brengt met haar broertje en ouders het lammetje Snoetje groot met de fles.

 Maar het lammetje Snoetje is zo leuk dat ze een vertrouwensband met elkaar hebben gekregen.

Het lammetje loopt vrolijk achter Melanie aan en het lammetje Snoetje kan ook heerlijk relaxen bij Melanie op schoot.

 Ook de hond Toska van het gezin ontfermt zich over het lammetje. De hond ziet het lammetje als een eigen kind. Ze kunnen leuk met elkaar spelen maar het lammetje mag ook heerlijk tegen Toska de hond aanliggen.

Gisteren heb ik een fotoshoot van Melanie en het lammetje mogen maken. Zo mooi om de vertrouwensband tussen Melanie en het lammetje te zien en dit vast te leggen.

 fotograaf op ameland fotograaf op amelandfotograaf op ameland fotograaf op ameland fotograaf op amelandfotograaf op ameland fotograaf op ameland fotograaf op ameland  fotograaf op ameland fotograaf op ameland

fotograaf op ameland

Boek jullie fotoshoot!

Willen jullie een fotoshoot met het lammetje  laten vastleggen tijdens een gezellige fotoshoot? Of ben je op zoek naar een fotograaf voor een andere soort fotoshoot?  Jullie kunnen vrijblijvend contact opnemen voor de mogelijkheden, informatie of prijzen. Laat jullie wensen weten en wie weet ontmoeten wij elkaar binnenkort tijdens een gezellige sessie :).

Fotoshoot met het lammetje kan nog tot eind mei op aanvraag  .

Have your say